luni, 21 octombrie 2013

Cursuri on line gratuite

Există mai multe posibilităţi de învăţare a unei limbi străine. Poţi face meditaţii, cursuri la centre, sau poţi apela la cursurile online, căci noile tehnologii ne permit să învăţăm o limbă gratuit, din confortul fotoliului de acasă. Unele website-uri ne permit chiar să și interacţionăm cu nativii şi să facem schimb de cunoştinţe :

1. www.livemocha.com/pages/learn-languages Cel mai mare portal pentru învăţarea limbilor străine din lume, acesta oferă şi posibilitatea de a interacţiona cu alţi utilizatori şi de găsi un partener de studiu.
2. www.bbc.co.uk/languages Acesta este al doilea cel mai mare portal pentru învăţarea unei limbi străine. Conţine lecţii de cultură şi vocabular pentru peste 40 de limbi străine diferite.

3. www.duolingo.com Acest website conţine cursuri de engleză, spaniolă, germană, franceză, portugheză. Îţi poţi testa cunoştinţele prin diverse teste. În plus poţi continua studiul de oriunde ai fi, întrucât există o aplicaţie pentru telefonul mobil.
4. 50 languagesPoți învăța o limbă străină din cele 50 propuse, ascultând cele 100 fişiere audio cu lecţii de vocabular. www.goethe-verlag.com - aplicatie android și app store

5. www.busuu.com Cei de la Busuu au cercetat motivațiile, motivele, metodele și multe alte caracteristici ale procesului de învățare a unei limbi străine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu